't Wapen van Zandvoort
eten & drinken 
  • bedankt vvhw

Al een aantal jaar mogen wij ons heel gelukkig prijzen met een fantastische groep mensen die ons geholpen heeft om 't Wapen te brengen waar het nu is. Heel veel kleine en wat grotere projecten hebben we al kunnen realiseren en uiteraard hoeven we niet uit te leggen dat we deze steun juist in 2020 heel hard nodig hebben gehad! Als dank voor die steun organiseren we in een normaal jaar hele gezellige avondjes voor deze groep en hopen dat we dat in 2021 ook misschien weer mogen doen.
We kunnen niet vaak genoeg zeggen BEDANKT!!
Wilt u ook vriend van t Wapen worden? mail dan naar vriendenvanhetwapen@gmail.com  of stuur een appje

#vriendenvanhetwapen


Vriend van 't Wapen worden?


Nieuws


Terug naar overzicht

09-07-2020

Derde donderdag live en Pride@the beach bingobbq!

Pride at the beach 2020 mogen we niet ongemerkt voorbij laten gaan, daarom deze derde donderdag live een optreden van onze eigen Pride ambassadrice Wendy Moore 16 juli om 20.00 uur! Reserveer een plekje want het is snel vol! Ze zal een paar nieuwe nummers ten gehore gaan brengen, dus daar moet je bij zijn! En op maandag 27 juli vanaf 17.00 uur op het Gasthuisplein een Pride at the beach BINGOBBQ gepresenteerd door de winnares van de 1e Queen of the beach missverkiezing, miss Ashley Knight!
de Bingo met BBQ kan uitsluitend op reservering.
De bingo kaarten kosten €5,- per kaart en we spelen 3 rondes ( 1 kaart is 1 ronde, 3 rondes €15,- )
de BBQ kost €15,- reserveren via info@wapenvanzandvoort.nl, bij aanmelding volgt een betaalverzoek voor de BBQ, de bingokaarten kunnen ter plekke besteld en betaald worden.
Uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM betreffende de covid19 maatregelen.

 InShot_20200627_131953344.jpg
 3e donderdag.jpg


Terug naar overzicht 

Welkom op onze website!

 

't Wapen van Zandvoort, het oudste café van Zandvoort gelegen aan het mooie Gasthuisplein. Het café stamt uit 1890 en kent een rijke geschiedenis. 

 't Wapen is tegenwoordig weer een levendig café met een zeer gevarieerde groep vaste en frequente bezoekers, het café ligt weliswaar midden in het centrum, maar niet direct aan een doorgaande weg, toch weet menig toerist dit mooie plekje in Zandvoort te vinden. Ook het Gasthuisplein heeft een mooie geschiedenis waarover in het naastgelegen Zandvoorts museum van alles over te zien en te lezen is. 

Aan het Gasthuisplein ligt ook zich het Gasthuishofje een rijksmonument en zeker een bezoekje waard. 

Aan de overkant van ons mooie café vindt u Circus Zandvoort waar u terecht kunt voor een gokje of een spelletje in het casino en tevens bevindt zich hier een bioscoop waar dagelijks films gedraaid worden voor jong en oud.

 

 Foto: januari 2019 't Wapen in de sneeuw