't Wapen van Zandvoort
eten & drinken 

Al een aantal jaar mogen wij ons heel gelukkig prijzen met een fantastische groep mensen die ons geholpen hebben om 't Wapen te brengen waar het nu is. Heel veel kleine en wat grotere projecten hebben we al kunnen realiseren en uiteraard hoeven we niet uit te leggen dat we deze steun juist in 2020 heel hard nodig hebben gehad! Als dank voor die steun organiseren we in een normaal jaar hele gezellige avondjes voor deze groep en hopen dat we dat in 2021 ook misschien weer mogen doen.
We kunnen niet vaak genoeg zeggen BEDANKT!!
Wilt u ook vriend van t Wapen worden? mail dan naar vriendenvanhetwapen@gmail.com  of stuur een appje

#vriendenvanhetwapen


Vriend van 't Wapen worden?


Nieuws


Terug naar overzicht

28-11-2020

Wat doen wij nu zoal....in lockdown

Omdat we niet open kunnen proberen we toch steeds wat leuke dingen te doen om 't Wapen een klein beetje te laten draaien. Zo doen we bijna elke dag een daghap in de take away! ook kunt u dan terecht voor een kerstpakket, een mondkapje van 't Wapen, een muts van 't Wapen , sinterklaaspakketje of een wijn-kadodoos, hieremee steunt u ons enorm!! Ook zijn we er 12 & 13 december de hele dag van 12.00 tot 20.00 uur met warme chocomel en koffie to go om de bingokaarten voor de bingo van 19 december te verkopen, ook kunt u dan terecht voor alle andere dingen en hebben we van 17.30 tot 20.00 uur een lekkere winterse daghap.
En dan op 19 december alweer onze 5e bingo, we kopen de prijzen het liefst allemaal lokaal dus doe mee en steun de Zandvoortse ondernemer en ons!
voor het bestellen van daghappen of bingokaarten volstaat een appje naar 0613325770 ! Onwijs bedankt !

 wintertakeaway.jpg
 winterpride2.jpg
 take away menu 3.jpg


Terug naar overzicht 

Welkom op onze website!

 

't Wapen van Zandvoort, het oudste café van Zandvoort gelegen aan het mooie Gasthuisplein. Het café stamt uit 1890 en kent een rijke geschiedenis. 

 't Wapen is tegenwoordig weer een levendig café met een zeer gevarieerde groep vaste en frequente bezoekers, het café ligt weliswaar midden in het centrum, maar niet direct aan een doorgaande weg, toch weet menig toerist dit mooie plekje in Zandvoort te vinden. Ook het Gasthuisplein heeft een mooie geschiedenis waarover in het naastgelegen Zandvoorts museum van alles over te zien en te lezen is. 

Aan het Gasthuisplein ligt ook zich het Gasthuishofje een rijksmonument en zeker een bezoekje waard. 

Aan de overkant van ons mooie café vindt u Circus Zandvoort waar u terecht kunt voor een gokje of een spelletje in het casino en tevens bevindt zich hier een bioscoop waar dagelijks films gedraaid worden voor jong en oud.

 

 Foto: januari 2019 't Wapen in de sneeuw