't Wapen van Zandvoort
eten & drinken 


Nieuws


Terug naar overzicht

03-08-2020

Augustus Gastvrijplein

Samen met het Zandvoorts museum maken wij in de maand augustus van het Gasthuisplein het Gastvrijplein, waar men fijn de ruimte heeft en kan genieten van kunst cultuur, entertainment en muziek.
Ook hebben we een open podium voor optredens in de breedtste zin van het woord, vertellingen, voordrachten, muziek , kunst, koken enzovoort, meld je aan ! (I.v.m. richtlijnen RIVM en gemeente alleen met vooraf aanmelding, planning wordt gemaakt door de organisatie.)

 open podium.jpg


Terug naar overzicht 

Welkom op onze website!

 

't Wapen van Zandvoort, het oudste café van Zandvoort gelegen aan het mooie Gasthuisplein. Het café stamt uit 1890 en kent een rijke geschiedenis. 

 't Wapen is tegenwoordig weer een levendig café met een zeer gevarieerde groep vaste en frequente bezoekers, het café ligt weliswaar midden in het centrum, maar niet direct aan een doorgaande weg, toch weet menig toerist dit mooie plekje in Zandvoort te vinden. Ook het Gasthuisplein heeft een mooie geschiedenis waarover in het naastgelegen Zandvoorts museum van alles over te zien en te lezen is. 

Aan het Gasthuisplein ligt ook zich het Gasthuishofje een rijksmonument en zeker een bezoekje waard. 

Aan de overkant van ons mooie café vindt u Circus Zandvoort waar u terecht kunt voor een gokje of een spelletje in het casino en tevens bevindt zich hier een bioscoop waar dagelijks films gedraaid worden voor jong en oud.

 

 Foto: januari 2019 't Wapen in de sneeuw