't Wapen van Zandvoort
eten & drinken 

Over ons

 

't Wapen van Zandvoort is recentelijk (2017) verbouwd, maar gelukkig is de warme oude sfeer behouden gebleven. Het pand stamt uit begin 19e eeuw en het café uit 1890 en is in de jaren meerdere malen verbouwd en in drie fases tot de huidige grootte gekomen. In de beginjaren  stalden de vissers hun paarden op de plek waar nu ons biljart staat. Later werd ook het achterste deel aangebouwd waar nu het restaurant is.

Ook het Gasthuisplein is in de jaren heel vaak van uiterlijk veranderd

 

 

 't Wapen van Zandvoort organiseert met grote regelmaat kleine en grote evenementen, houd hiervoor de agenda goed in de gaten!

Ook door anderen georganiseerde evenementen kunnen plaats vinden op het Gasthuisplein zoals Culinair Zandvoort, georganiseerd door Janssen & Kooij, het Shanty en Zeeliederen festival georganiseerd door Ben Zonneveld en de Theo Hilbers Vismaaltijd georganiseerd door Erwin Hilbers.

't Wapen is in de zomer zeven dagen geopend vanaf 15.00 uur en in de winter zes dagen, in de winter is 't Wapen van Zandvoort de bijeenkomst-locatie van Rotary Zandvoort en daarom van oktober tot maart gesloten op de maandag.

 

Feesten & partijen

't Wapen is uitermate geschikt voor feesten, partijen of bijeenkomsten. Ook kunt u bij ons terecht voor de verzorging van bijzondere gebeurtenissen geheel naar wens. Neemt u hiervoor contact met ons op of loop gezellig even binnen.

Ons Wapenteam

Ons team bestaat uit Rob, Brigitte, José & Mascha als vaste kern met op de achtergrond regelmatig bijgestaan door hulpkracht Valentijn . Ook mag 't Wapen zich zeer gelukkig prijzen met een groot aantal vrijwilligers, die altijd klaar staan voor allerlei hand-, en spandiensten tijdens evenementen, verbouwingen en andere activiteiten.

Onze Biljart & Dartteams

't Wapen heeft twee dartteams en een biljartteam. De thuisspeelavonden zijn voor darts 't Wapen 43 op donderdag, voor Wapen 2 op vrijdag. En gebiljart door biljartclub 't Wapen van Zandvoort wordt er op woensdag.

 

Ons koor

Elke laatste vrijdag van de maand (m.u.v. de maand juli) wordt er in 't Wapen gezongen door ons koor; "de Wapenzangers van Zandvoort". Op deze Meezing-avond worden er diverse shanty-, en zeeliederen gezongen en uiteraard ons Zandvoorts volkslied en "zing met ons mee bij 't Wapen van Zandvoort", begeleid door accordeonist Gerard. Iedereen is welkom om mee te zingen of te luisteren zonder verplichtingen. 

 

Openingstijden

Openingstijden

ma  maandag:   15:00-00:00
di  dinsdag:   Gesloten
wo, do  woensdag, donderdag:   15:00-00:00
vr, za  vrijdag, zaterdag:   15:00-01:00
zo  zondag:   15:00-00:00


Op feestdagen, tijdens braderieën, festiviteiten of bijzondere gelegenheden kunnen de openingstijden afwijken.
(keuken open van maandag t/m zondag)
Van november t/m maart op dinsdag gesloten
Wij hebben een nachtvergunning tot 03.00 uur dus met feestjes kunnen we wat langer open zijn.