't Wapen van Zandvoort
eten & drinken 
  • bedankt vvhw

Al een aantal jaar mogen wij ons heel gelukkig prijzen met een fantastische groep mensen die ons geholpen heeft om 't Wapen te brengen waar het nu is. Heel veel kleine en wat grotere projecten hebben we al kunnen realiseren en uiteraard hoeven we niet uit te leggen dat we deze steun juist in 2020 heel hard nodig hebben gehad! Als dank voor die steun organiseren we in een normaal jaar hele gezellige avondjes voor deze groep en hopen dat we dat in 2021 ook misschien weer mogen doen.
We kunnen niet vaak genoeg zeggen BEDANKT!!
Wilt u ook vriend van t Wapen worden? mail dan naar vriendenvanhetwapen@gmail.com  of stuur een appje

#vriendenvanhetwapen


Vriend van 't Wapen worden?


Nieuws


Terug naar overzicht

26-08-2020

Goed nieuws, het terras wordt overkapt!

Aankomende week bij 't Wapen, de laatste week van augustus en dus het laatste weekend van #gasthuisplein #gastvrijplein i.s.m. Zandvoorts Museum.
Het programma tot nu toe:
donderdag 27e
17.30 - 19.30 uur🏳️‍🌈 regenboogborrel lhbti aan zee
vrijdag 28e
19.00-19.15 Jerusalema dance Challenge
19.15-19.45 Rob van Leersum
20.00-? Open podium
zaterdag 29e
14.00 uur poppenkast met Maaike Cappel
15.00 uur Wim de Vrind "Vrouwen 3.0"
18.00 uur Truffels eetertainment | Popup Zandvoort (bijna vol)
zondag 30e
10.00 uur Workshop for Kids | met Marianne Rebel nog plekjes geef je op!
15.00 uur open podium
17.00 - 20.00 uur Papa Luigi & Amici il Finale (bijna vol)
#gastvrijplein #gasthuisplein #ruimtezat #gezelligheid
Wegens de RIVM/Overheidsregels alleen zitplaatsen, staan is niet toegestaan op een horecaterras. Het terras van 't Wapen bestaat deze maand uit het gehele Gasthuisplein d.w.z. tussen de dranghekken, de betonnen rand, het Zandvoorts museum en de Gasthuisstraat. #anderhalvemeter #regelszijnregelsTerug naar overzicht 

Welkom op onze website!

 

't Wapen van Zandvoort, het oudste café van Zandvoort gelegen aan het mooie Gasthuisplein. Het café stamt uit 1890 en kent een rijke geschiedenis. 

 't Wapen is tegenwoordig weer een levendig café met een zeer gevarieerde groep vaste en frequente bezoekers, het café ligt weliswaar midden in het centrum, maar niet direct aan een doorgaande weg, toch weet menig toerist dit mooie plekje in Zandvoort te vinden. Ook het Gasthuisplein heeft een mooie geschiedenis waarover in het naastgelegen Zandvoorts museum van alles over te zien en te lezen is. 

Aan het Gasthuisplein ligt ook zich het Gasthuishofje een rijksmonument en zeker een bezoekje waard. 

Aan de overkant van ons mooie café vindt u Circus Zandvoort waar u terecht kunt voor een gokje of een spelletje in het casino en tevens bevindt zich hier een bioscoop waar dagelijks films gedraaid worden voor jong en oud.

 

 Foto: januari 2019 't Wapen in de sneeuw