't Wapen van Zandvoort
eten & drinken 

Nieuws

Feed

28-06-2021, 13:48

Vanaf maandag de keuken weer alle dagen open!

De versoepelingen zijn er door, dus vanaf maandag gaan de normale openingstijden weer in!    Meer


27-06-2021, 13:47

De kofferbakmarkt gaat door

Aanstaande zondag weer de oergezellige kofferbakmarkt, we zijn om 10.00 uur open!   Meer


16-06-2021, 13:44

"Wij zijn Oranje" bij 't Wapen

Shirts verkrijgbaar voor een tientje bij 't Wapen! Heren M t/m 3XL en dames M t/m XXL   Meer


05-06-2021, 09:14

We zijn weer open! Binnen ook! Aangepaste openingstijden....

Kom binnen!❤ We zijn open! Met de volgende openingstijden: Ma t/m vrijdag 15.00 - 22.00 Zaterdag en zondag 14.00 - 22.00 De keuken is voorlopig nog open op donderdag t/m zondag. Zie je straks...   Meer


03-03-2021, 21:52

Bijna elke dag Take Away bij 't Wapen

De daghappen van volgende week en die week erna.....kijk of er wat lekkers voor u bij zit en bestel.....0613325770! En delen mag heel graag zelfs! Onze TakeAway-week loopt van zondag t/m vrijdag, want op...   Meer


<< NieuwerOuder >>


Al een aantal jaar mogen wij ons heel gelukkig prijzen met een fantastische groep mensen die ons geholpen heeft om 't Wapen te brengen waar het nu is. Heel veel kleine en wat grotere projecten hebben we al kunnen realiseren en uiteraard hoeven we niet uit te leggen dat we deze steun juist in 2020 heel hard nodig hebben gehad! Als dank voor die steun organiseren we in een normaal jaar hele gezellige avondjes voor deze groep en hopen dat we dat in 2021 ook misschien weer mogen doen.
We kunnen niet vaak genoeg zeggen BEDANKT!!
Wilt u ook vriend van t Wapen worden? mail dan naar vriendenvanhetwapen@gmail.com  of stuur een appje

#vriendenvanhetwapen


Vriend van 't Wapen worden? 

Welkom op onze website!

 

't Wapen van Zandvoort, het oudste café van Zandvoort gelegen aan het mooie Gasthuisplein. Het café stamt uit 1890 en kent een rijke geschiedenis. 

 't Wapen is tegenwoordig weer een levendig café met een zeer gevarieerde groep vaste en frequente bezoekers, het café ligt weliswaar midden in het centrum, maar niet direct aan een doorgaande weg, toch weet menig toerist dit mooie plekje in Zandvoort te vinden. Ook het Gasthuisplein heeft een mooie geschiedenis waarover in het naastgelegen Zandvoorts museum van alles over te zien en te lezen is. 

Aan het Gasthuisplein ligt ook zich het Gasthuishofje een rijksmonument en zeker een bezoekje waard. 

Aan de overkant van ons mooie café vindt u Circus Zandvoort waar u terecht kunt voor een gokje of een spelletje in het casino en tevens bevindt zich hier een bioscoop waar dagelijks films gedraaid worden voor jong en oud.

 

 Foto: januari 2019 't Wapen in de sneeuw