't Wapen van Zandvoort
eten & drinken 


Nieuws


Terug naar overzicht

25-03-2020

Corona virus

Lieve gasten,
Ook wij zijn sinds 15 maart 2020 18.00 uur gesloten. Aangezien ons Wapen niet ingericht is als thuisbezorgd bedrijf en we maar een klein team hebben is onze keuken vooralsnog gesloten. Wel beraden wij ons achter de schermen op andere activiteiten om deze moeilijke tijd door te komen, we hopen dan ook als de situatie en de gezondheid het toe laat nog een Bingo te organiseren. Voor nu bestaat de mogelijkheid om op https://www.helpdehoreca.nl/resultaten?keyword=wapen+van+zandvoort #helpehoreca een waardebon van ons te kopen, we hopen alleen dat jullie die niet allemaal direct bij heropening in gaan leveren maar daar even geduld mee te hebben omdat wij juist bij heropening jullie steun weer heel hard nodig hebben. Wij voelen ons enorm gesterkt door alle lieve berichten en ideëen die wjj van onze gasten ontvangen, en hebben mede daardoor het vertrouwen dat wij met z'n allen door deze verschrikkelijke tijd heen zullen komen. Dank hiervoor! Ook zijn er nog een paar plekjes vrij op ons vrienden van het Wapen bord, stuur hiervoor een mail naar vriendenvanhetwapen@gmail.com.
Andere vragen of ideëen mogen naar info@wapenvanzandvoort.nl
Tot zover lieve gasten,
Blijf Gezond!!Terug naar overzicht 

Welkom op onze website!

 

't Wapen van Zandvoort, het oudste café van Zandvoort gelegen aan het mooie Gasthuisplein. Het café stamt uit 1890 en kent een rijke geschiedenis. 

 't Wapen is tegenwoordig weer een levendig café met een zeer gevarieerde groep vaste en frequente bezoekers, het café ligt weliswaar midden in het centrum, maar niet direct aan een doorgaande weg, toch weet menig toerist dit mooie plekje in Zandvoort te vinden. Ook het Gasthuisplein heeft een mooie geschiedenis waarover in het naastgelegen Zandvoorts museum van alles over te zien en te lezen is. 

Aan het Gasthuisplein ligt ook zich het Gasthuishofje een rijksmonument en zeker een bezoekje waard. 

Aan de overkant van ons mooie café vindt u Circus Zandvoort waar u terecht kunt voor een gokje of een spelletje in het casino en tevens bevindt zich hier een bioscoop waar dagelijks films gedraaid worden voor jong en oud.

 

 Foto: januari 2019 't Wapen in de sneeuw