't Wapen van Zandvoort
eten & drinken 
  • bedankt vvhw

Al een aantal jaar mogen wij ons heel gelukkig prijzen met een fantastische groep mensen die ons geholpen heeft om 't Wapen te brengen waar het nu is. Heel veel kleine en wat grotere projecten hebben we al kunnen realiseren en uiteraard hoeven we niet uit te leggen dat we deze steun juist in 2020 heel hard nodig hebben gehad! Als dank voor die steun organiseren we in een normaal jaar hele gezellige avondjes voor deze groep en hopen dat we dat in 2021 ook misschien weer mogen doen.
We kunnen niet vaak genoeg zeggen BEDANKT!!
Wilt u ook vriend van t Wapen worden? mail dan naar vriendenvanhetwapen@gmail.com  of stuur een appje

#vriendenvanhetwapen


Vriend van 't Wapen worden?


Nieuws


Terug naar overzicht

15-06-2020

Deze week bij 't Wapen

Deze week gaan we gewoon nog even door met onze nieuwe openingstijden...
#vroegindekroeg #bakkiedoen
💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙
We hebben weer een nieuwe menukaart voor deze week, driegangen keuzemenu €25,- en er staan gewoon twee evenementjes op de agenda, hoe leuk is dat!
Derde donderdag LIVE! helemaal akoestisch en op gepaste afstand èn Vaderdag 2020 | Liquid lunch !
Wél even reserveren want 't zit snel vol
💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙

#wemakenerwelwatvan #gezellig #wapenisaltijdleuk #reserveerweleven

💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙Terug naar overzicht 

Welkom op onze website!

 

't Wapen van Zandvoort, het oudste café van Zandvoort gelegen aan het mooie Gasthuisplein. Het café stamt uit 1890 en kent een rijke geschiedenis. 

 't Wapen is tegenwoordig weer een levendig café met een zeer gevarieerde groep vaste en frequente bezoekers, het café ligt weliswaar midden in het centrum, maar niet direct aan een doorgaande weg, toch weet menig toerist dit mooie plekje in Zandvoort te vinden. Ook het Gasthuisplein heeft een mooie geschiedenis waarover in het naastgelegen Zandvoorts museum van alles over te zien en te lezen is. 

Aan het Gasthuisplein ligt ook zich het Gasthuishofje een rijksmonument en zeker een bezoekje waard. 

Aan de overkant van ons mooie café vindt u Circus Zandvoort waar u terecht kunt voor een gokje of een spelletje in het casino en tevens bevindt zich hier een bioscoop waar dagelijks films gedraaid worden voor jong en oud.

 

 Foto: januari 2019 't Wapen in de sneeuw