't Wapen van Zandvoort
eten & drinken 
  • bedankt vvhw

Al een aantal jaar mogen wij ons heel gelukkig prijzen met een fantastische groep mensen die ons geholpen heeft om 't Wapen te brengen waar het nu is. Heel veel kleine en wat grotere projecten hebben we al kunnen realiseren en uiteraard hoeven we niet uit te leggen dat we deze steun juist in 2020 heel hard nodig hebben gehad! Als dank voor die steun organiseren we in een normaal jaar hele gezellige avondjes voor deze groep en hopen dat we dat in 2021 ook misschien weer mogen doen.
We kunnen niet vaak genoeg zeggen BEDANKT!!
Wilt u ook vriend van t Wapen worden? mail dan naar vriendenvanhetwapen@gmail.com  of stuur een appje

#vriendenvanhetwapen


Vriend van 't Wapen worden?


Nieuws


Terug naar overzicht

19-06-2020

Openingstijden vanaf 22 juni 2020

Helaas wordt het Gasthuisplein overdag niet gevonden door Zandvoorters of toeristen, we hebben geen of weinig aanloop overdag waardoor we de openingstijden weer aanpassen m.i.v. 22-6-2020
Ma t/m do 15.00 tot 22.00 uur
Vrijdag 12.00 - 22.00 uur en zaterdag & zondag van 10.00 tot 22.00 uur


En wat serveren we dan…..?
Zaterdag en zondag vanaf 10.00 tot 12.00 uur koffie , verse jus en versgebakken croissants met Jam of een ander lekker ontbijtje.
Vrijdag t/m zondag vanaf 12.30 – 15.30 een lunchbroodje voor €5,50 , appelgebak met slagroom of bittergarnituur*
(* tot 17.30)
Maandag t/m zondag vanaf 17.30 – 21.00 uur dagelijks de keuze uit een kleine kaart driegangen keuzemenu €25,00 en
losse hoofdgerechten €15,00.

 openingstijden.jpg


Terug naar overzicht 

Welkom op onze website!

 

't Wapen van Zandvoort, het oudste café van Zandvoort gelegen aan het mooie Gasthuisplein. Het café stamt uit 1890 en kent een rijke geschiedenis. 

 't Wapen is tegenwoordig weer een levendig café met een zeer gevarieerde groep vaste en frequente bezoekers, het café ligt weliswaar midden in het centrum, maar niet direct aan een doorgaande weg, toch weet menig toerist dit mooie plekje in Zandvoort te vinden. Ook het Gasthuisplein heeft een mooie geschiedenis waarover in het naastgelegen Zandvoorts museum van alles over te zien en te lezen is. 

Aan het Gasthuisplein ligt ook zich het Gasthuishofje een rijksmonument en zeker een bezoekje waard. 

Aan de overkant van ons mooie café vindt u Circus Zandvoort waar u terecht kunt voor een gokje of een spelletje in het casino en tevens bevindt zich hier een bioscoop waar dagelijks films gedraaid worden voor jong en oud.

 

 Foto: januari 2019 't Wapen in de sneeuw