't Wapen van Zandvoort
eten & drinken 


Nieuws


Terug naar overzicht

04-09-2020

Gezocht parttime medewerker!

Wij zijn op zoek naar een parttime allrounder voor in ons kleine team!
Dus ben jij ergens tussen de 25 en de 55 en zou jij het leuk vinden om bij het Wapen van Zandvoort te komen werken, in het bezit van sociale hygiëne en voldoende ervaring in 't café? Dan zijn we vast op zoek naar jou!
Kom even langs of bel......0613325770 of stuur je sollicitatie wellicht met cv naar info@wapenvanzandvoort.nlTerug naar overzicht 

Welkom op onze website!

 

't Wapen van Zandvoort, het oudste café van Zandvoort gelegen aan het mooie Gasthuisplein. Het café stamt uit 1890 en kent een rijke geschiedenis. 

 't Wapen is tegenwoordig weer een levendig café met een zeer gevarieerde groep vaste en frequente bezoekers, het café ligt weliswaar midden in het centrum, maar niet direct aan een doorgaande weg, toch weet menig toerist dit mooie plekje in Zandvoort te vinden. Ook het Gasthuisplein heeft een mooie geschiedenis waarover in het naastgelegen Zandvoorts museum van alles over te zien en te lezen is. 

Aan het Gasthuisplein ligt ook zich het Gasthuishofje een rijksmonument en zeker een bezoekje waard. 

Aan de overkant van ons mooie café vindt u Circus Zandvoort waar u terecht kunt voor een gokje of een spelletje in het casino en tevens bevindt zich hier een bioscoop waar dagelijks films gedraaid worden voor jong en oud.

 

 Foto: januari 2019 't Wapen in de sneeuw